Hotel Brasserie Oud MarenHotel Brasserie Oud Maren is gevestigd in een karakteristiek gebouw in het dorp Maren en vormt een goed startpunt voor fiets- of motortochten. 


Het biedt privéparkeergelegenheid met de mogelijkheid om uw e-bikes op te laden. De stad 's-Hertogenbosch kan met de auto in slechts 15 minuten bereikt worden.


Hotel Brasserie Oud Maren ligt in het hart van de schilderachtige omgeving van Maren-Kessel, nabij de grens tussen Brabant en het mooie Gelderland. Hier, op slechts 15 minuten van de levendige steden Den Bosch en Oss, kunt u genieten van de prachtige, groene natuur.


Het hotel biedt moderne voorzieningen, een gezellige, traditionele sfeer, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Alle kamers hebben een eigen badkamer, een bureau, een kast en thee- en koffiefaciliteiten. De uitstekende open keuken van de hotelbrasserie serveert heerlijke maaltijden. Fijnproevers kunnen hier dagelijks hun hart ophalen aan culinaire hoogstandjes.


Het hotel biedt uitstekende toegang tot de snelwegen. U kunt in de accommodatie ook fietsen huren. Direct om de hoek van het hotel ligt de rivier de Maas, waar u een boottocht op kunt maken of de veerboot kunt nemen naar Zaltbommel.