Het diner wordt tussen 17.00 en 21.00 uur geserveerd in onze brasserie. 

Bij mooi weer uiteraard ook op ons gezellige terras. 




  


Voorgerechten

Carpaccio 

€12,50 

Dun gesneden ossenhaas met salade, parmezaansekaas, pijnboompitten en
truffelmayonaise.

 

Gerookte Zalm
€12,50
Pallet met gerookte zalm. Geserveerd met kappertjes, uitjes
en een whiskey cocktailsaus.

Tonijnsalade
€12,50
Gemengde salade met tonijn, gesneden ui, olijfolie en
granaatappelsiroop.



Soepen

Brood Kruidenboter
€3,50
Brood met huisgemaakte kruidenboter.

Tomatensoep
€6,50
Tomatensoep met verse basilicum en room.

Mosterdsoep
€7,50
Mosterdsoep met gerookte zalm.


 

Hoofdgerechten

Schnitzel Naturel
€15,50
Schnitzel met friet en schijfje citroen.

Schnitzel Saté- / perpersaus
€18,00
Schnitzel met friet, satésaus en gebakken uitjes / pepersaus

Kipsaté
€17,50
Huisgemaakte kipsaté geserveerd met kroepoek, gebakken uitjes en 
satésaus.

Schotse Zalm
€19,90
Schotse zalm bereid in de oven.

Camembert (vega)
€17,50
Camembert op een bedje van salade met vers fruit.

 




Black Angus Menu

Oudmaren's Black Diamond
€25,90
Heerlijke malse steak van de Black Angus met pepersaus.

Hot N' Spicy Plate Steak
€26,90
Pikant gekruide steak van de Black Angus met kruidenboter.

OudMaren Special
€24,90
Malse Black Angus reepjes gewokt in een licht pittige saus.



Desserts

Sorbet
€7,50
Sorbet met verschillende soorten ijs en slagroom.

Chocoladetaartje
€7,50
Warm chocoladetaartje met roomijs en slagroom.

Dame Blanche
€7,50
Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom.








Al onze gerechten worden vers bereid. Hierdoor kan de wachttijd voor gezelschappen van meer dan acht personen wat langer zijn. Zeker als de gewenste gerechten gevarieerd zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.